main_banner
Sini Heinonen Opettaa: Nykytanssi

Sini on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta keväällä 2005. Hän on tanssinut Suomen Kansallisbaletin produktioissa sekä klassista balettia että nykytanssia, osallistunut kilpailuihin Suomessa ja ulkomailla ja mm. tanssinut mukana kansainvälisessä nuorten tanssijoiden nykytanssiryhmässä Ranskassa.

"Tunneilla on tarkoitus käydä monipuolisesti läpi modernin tanssin liikekieltä ja ilmaisua."
 

Bboy Pluto

Opettaa: Breakdance

Andrii Gregul, aka b-boy Pluto, is a professional dancer and dance teacher originally form Kiev/Ukraine. At the moment he is one of the top breakdancers in the world. He is travelling a lot in Finland and abroad to teach workshops, judge dance competitions, compete, perform and so on. Also member of globally well known dance group called Ruffneck Attack.

 
Sanna Hoang

Opettaa: Street dance

Sanna on Pohjanmaalla syntynyt, mutta nykyisin jo helsinkiläistynyt tanssija.
Tanssiuransa Sanna on aloittanut hiphopilla, ja on sittemmin tutustunut laajalti myös muihin katutanssilajeihin. Erityisesti house-kulttuuriin Sanna tutustui Lontoon-matkallaan vuonna 2012, ja sittemmin Sanna on syventänyt katutanssitietämystään Ruotsissa Åsan kansanopistossa, jossa hän vietti vuoden verran five styles -katutanssikoulutuksessa.
Tanssijan urallaan Sanna on ehtinyt opettamaan, esiintymään ja kilpailemaan niin yksin kuin oman crewin kanssa. Tärkeimpänä Sanna pitää kuitenkin katutanssin kulttuuria ja siihen liittyvää jakamisen ja yhdessä tekemisen periaatetta. Sanna onkin kiertänyt useissa katutanssitapahtumissa sekä ollut järjestämässä niitä Suomessa ja muualla Euroopassa. Lisäksi Sanna on käynyt tutustumassa erilaisiin tanssikulttuureihin myös Euroopan ulkopuolella, esimerkiksi Vietnamissa, Sri Lankassa ja Madagaskarilla.
Sannan tunneilla keskitytään jokaisen omaan luonnolliseen liikkeeseen sekä musiikin vaikutukseen. Tunneilla tehdään myös tekniikkaharjoituksia, mutta opetuksen pääpaino on tarjota työkaluja luovuuteen ja oman tanssijuuden rakentamiseen. Sannan mielestä tanssissa on tärkeintä on löytää rohkeus liikkumiseen omalla tavallaan: oman tyylin löytäminen on avain uuden tutkimiseen sekä luomiseen turhista rajoista välittämättä.